Διαλογισμοί & Yoga Nidra

 

Έλα να βρεις τη Φυσικότητα σου!

 

Διαλογισμός είναι η φυσικότητα μου. Είναι η στιγμή που είμαι ολοκληρωτικά μέσα στον εαυτό μου, τη Ροή, τη Ζωή … Εδώ Τώρα. Χωρίς ταινίες και προβολές, πίσω/πέρα από τον παρατηρητή-κριτή. Εδώ Τώρα, καθαρός παρατηρητής, με αποδοχή για ότι συμβαίνει.

Κάθε φορά θα δουλεύουμε με διαφορετικές τεχνικές διαλογισμού.

  • Δυναμικούς διαλογισμούς για να καθαρισμό του συστήματος ΣώμαΝους από τις εντάσεις
  • Ενεργητικούς διαλογισμούς για ενεργοποίηση και ελεύθερη ροή ενέργειας
  • Καθοδηγούμενους διαλογισμούς για χαλάρωση, αρμονία και αυτοθεραπεία
  • Γιόγκα Νίντρα για βαθιά φυσική, νοητική και συναισθηματική χαλάρωση. Μία ώρα Γιόγκα Νίντρα την ημέρα ισοδυναμεί με 4 ύπνου.

Για μένα, διαλογισμός στην καθημερινότητα σημαίνει… Ενθύμηση. Να θυμάμαι να είμαι στο εδώ και στο τώρα, με όλη μου την ύπαρξη. Σημαίνει …Παρουσία. Παρατηρώ χωρίς να ταυτίζομαι τις πτυχές του δυναμικού μου εαυτού (το σώμα με τις αισθήσεις και τα ερεθίσματα, το νου με τις σκέψεις, τα συναισθήματα…). Να θυμάμαι ότι είμαι αυτή που παρατηρεί τα παρατηρούμενα που μου ανήκουν μεν αλλά δεν είμαι εγώ. Να συνηχεί η ψυχή μου, με τον δυναμικό μου εαυτό, την προσωπικότητα μου… για να έρθει η αρμονία στο σύστημα, να σταματήσει η εσωτερική διαμάχη.

Ο διαλογισμός είναι ένα καθημερινό ταξίδι επίγνωσης, μια περιπέτεια προς την αλήθεια μου. Ένας δρόμος προς την αποδοχή και την αγάπη για τον εαυτό μου και κατ επέκταση για τους ομοίους μου… για ολόκληρη την πλάση. Γιατί στην τελική μπορώ να δώσω μόνο ότι κατέχω… ότι έχω κατακτήσει ο ίδιος βιωματικά.

Θα συνιστούσα, ελαφριά ένδυση από φυσικές ίνες που διευκολύνουν την κίνηση και καλά ενυδατωμένο και καθαρό σώμα.

Απαραίτητη η κράτηση λόγω περιορισμένων θέσεων.

Body Mind Spirit

Για περισσότερες πληροφορίες