Γιόγκα Ανοιξιάτικης Αποτοξίνωσης

Σωματική – Νοητική – Ψυχική Αποτοξίνωση

Η Γιόγκα με τις μελετημένες στάσεις της, μπορεί να προσφέρει όσα χρειάζονται για να ενεργοποιηθεί το πεπτικό, λεμφικό και απεκκριτικό σύστημα που έχουν ταλαιπωρηθεί από τις συσσωρευμένες τοξίνες του χειμώνα.

Ο άνθρωπος είναι μέρος της αλυσίδας της φύσης.  Δεν μπορεί να αποφύγει το βιολογικό ρολόι που χτυπά, με τους ρυθμούς της ανανέωσης και της αλλαγής.  Για όλα τα έμβια όντα πάνω στη γη, η άνοιξη, όπως υποδηλώνει άλλωστε και το όνομά της, μας καλεί σε ένα άνοιγμα.

Οι ρυθμοί του σύγχρονου τρόπου ζωής στην πόλη, δεν επιτρέπουν εύκολα να ανταποκριθεί στην αλλαγή και να συντονιστεί με τη ζωογόνα δύναμη της άνοιξης.

Υπάρχουν όμως λύσεις, που θα ανακαλύψουμε σε αυτό το σεμινάριο, από την πλευρά της Γιόγκα, την Σωματική-Νοητική-Ψυχική αποτοξίνωση μέσω της διατροφής, της άσκησης, της επαρκής ξεκούρασης, της επαφής με τη φύση και άλλων απλών τεχνικών.  Λύσεις που μπορούν να συνδυαστούν με τον δυτικό-αστικό τρόπο ζωής.

Στόχος μας είναι να υποδεχτούμε τη νέα εποχή με ευεξία και ελαφρότητα, συνδυάζοντας την καθαριστική διατροφή, που παρέχεται από της εποχιακές τροφές της φύσης, με τις τεχνικές της γιόγκα.

Body Mind Spirit

Για περισσότερες πληροφορίες