Θεραπεία Reiki

Επαναφόρτιση και Εξισορρόπηση

Όλα τα έμβια όντα λειτουργούν και αναπτύσσονται με τη βιοενέργεια που αποθηκεύεται και κινείται μέσα στον οργανισμό τους. Ο άνθρωπος παίρνει ενέργεια από τον ήλιο, την αναπνοή, το φαγητό και τον ύπνο. Μπορεί όμως να απορροφήσει μια μεγάλη ποσότητα από το Ρέϊκι, το διαλογισμό και άλλες ενεργειακές τεχνικές.

Το Ρείκι είναι Ιαπωνική ενεργειακή θεραπεία όπου διοχετεύεται ενέργεια, μέσω των χεριών του θεραπευτή, στις περιοχές των κέντρων ενέργειας (chakras). Η λέξη αποτελείται από το «Ρέι» που σημαίνει Πνεύμα, Σύμπαν και το «Κι», Ενέργεια.

Όταν έχουμε χαμηλά επίπεδα ενέργειας, νιώθουμε αδύναμοι και ευάλωτοι. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα ανισορροπίας του συστήματος μας και αρρωσταίνουμε. Αντιθέτως, όταν η ενέργεια μας είναι αυξημένη νιώθουμε γεμάτοι δύναμη, ευεξία και ζωτικότητα και ένα αίσθημα θετικότητας και ελαφρότητας μας κατακλύζει. Γινόμαστε ο εαυτός μας και βιώνουμε την καθημερινότητα με συνειδητότητα και φωτεινότητα!

Η συνεδρία του Ρέϊκι είναι ιδιαίτερα ανακουφιστική, ευχάριστη και χαλαρωτική. Η πρακτικός του Ρέϊκι θα ακουμπήσει απαλά τα χέρια της, σε θέσεις στο σώμα, όπου χρειάζεται ενέργεια. Η θεραπεία εφαρμόζεται πάνω από τα ρούχα, κατά προτίμηση φυτικών ινών και όλα τα μεταλλικά αντικείμενα αφαιρούνται. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι από 40 λεπτά έως 1 ½ ώρα.

Body Mind Spirit

Για περισσότερες πληροφορίες