Pic

Seminars


Be Yourself Σεμινάρια
Be Yourself, είναι μια σειρά από βιωματικά εργαστήρια, που σας συνδέουν με τον αληθινό σας εαυτό... την φυσικότητα σας. Ένα ταξίδι συνειδητοποίησης που φέρνει στην επιφάνεια το πραγματικό σας πρόσωπό, πίσω από τις μάσκες και τους ρόλους. Ένας δρόμος για να κεντραριστείτε στην ύπαρξή σας, στην εσωτερική σας αλήθεια. Αγκαλιάζοντας την αλλαγή, επιτρέποντας να ζήσετε τη ζωή σας ριζωμένοι στο κέντρο σας, ασφαλείς και ελεύθεροι ταυτόχρονα. Ελεύθεροι από τα βάρη του παρελθόντος που κουβαλά το ασυνείδητο και πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πια. Ένα μονοπάτι, που οδηγεί σε μια συνάντηση με το δυναμικό σας και τα ταλέντα σας. Ένα μονοπάτι, που οδηγεί στην... Ενοποίηση.Σ’ αυτό το εργαστήριο, δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον για μια βιωματική βουτιά μέσα μας, ασφαλείς και ελεύθεροι ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τεχνικές, από τον κόσμο του διαλογισμού, της αυτογνωσίας, της αυτο-ίασης και τα ανθοιάματα.
Διάφορα θέματα που δουλεύουμε είναι οι εξής...

Κεντράρισμα
Στην σημερινή εποχή, είναι ζωτικής σημασίας να είμαστε στο κέντρο μας. Έτσι, παρέχουμε στον εαυτό μας εσωτερική σταθερότητα και ισορροπία. Ακόμα και μέσα στη σύγχρονη, συνεχώς μεταβαλλόμενη, πραγματικότητα που ζούμε.
Πότε και πόσο συχνά είμαστε κεντραρισμένοι; Για ποιον λόγο το να είμαστε στο κέντρο μας, δεν είναι η φυσική μας πραγματικότητα; Τι πραγματικά σημαίνει,… τι χρειάζεται να συμβεί για να είμαστε εκεί;
Σε αυτό το σεμινάριο, θα βιώσεις ο ίδιος τις απαντήσεις, σε αυτές τις ερωτήσεις. Θα καθαρίσεις τα εμπόδια που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και το κέντρο σου. Η οπτική απ΄ το μάτι του κυκλώνα αντί για την πολυτάραχη περιφέρεια.

Ανακάλυψε την Μοναδικότητα σου
Άφησε στην άκρη, όλες τις ιδέες που έχεις υιοθετήσει για τον εαυτό σου από διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, και βίωσε ποιος πραγματικά είσαι.
Είμαστε σαν λουλούδια σε έναν κήπο. Η εσωτερική ποιότητα σου είναι το άρωμα που προσφέρεις. Κάθε λουλούδι είναι διαφορετικό... όλα μαζί συνθέτουν έναν υπέροχο κήπο.
Ένα εργαστήριο σύνδεσης με καθαρή σου ουσία και τις αρετές που απορρέουν από αυτή. Απελευθερωσης από το ότι δεν είναι πραγματικά δικό σου... τα πρώτα βήματα της σύνδεσης με τη μοναδικότητά σου και τον τρόπο έκφρασης στην καθημερινή σου ζωή.

Ο Ανώτερος Εαυτός σου
Είμαστε πολυδιάστατα όντα που λειτουργούν στην καθημερινότητα μέσα από διαφορετικές διαστάσεις ταυτόχρονα (σώμα, νούς, συναισθήματα…). Την ίδια στιγμή υπάρχει μία ανώτερη πτυχή του εαυτού μας που εμπεριέχει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα.
Ένα εργαστήριο επίγνωσης και σύνδεσης με τον ανώτερο εαυτό σου.

Απελευθερώνοντας το Παρελθόν
Όταν γεννιόμαστε ανήκουμε σε ένα οικογενειακό σύστημα, και καθώς μεγαλώνουμε αρχίζουμε να ανήκουμε σε ένα κοινωνικό σύστημα. Κάθε ένα από τα συστήματα αυτά αποτελούνται από μια ορισμένη ιστορία καθώς και συλλογικά ασυνείδητα πρότυπα, που δεν έχουν σχέση με την εσωτερική αλήθεια μας. Έτσι, κουβαλάμε υποσυνείδητα μοτίβα, σκέψης και συμπεριφοράς, που οδηγούν τη ζωή μας αναλόγως. Σ΄ αυτό το εργαστήριο θα ξεφορτώσεις ασυνείδητα βάρη και ευθύνες που δεν σου ανήκουν. Θα αισθανθείς πιο ελεύθερος να οδηγήσεις τη δική σου ζωή και σχέσεις με ένα πιο υγιή τρόπο.

Μετάβαση και νέο Ξεκίνημα
Τα πάντα είναι σε συνεχή κίνηση και αλλαγή. Το ίδιο ισχύει και για εμάς τους ανθρώπους. Ακόμη και σε επίπεδο βιολογικό, βρισκόμαστε σε συνεχή αλλαγή, χιλιάδες κύτταρα γεννιούνται και πεθαίνουν καθημερινά. Το ίδιο θέλει να συμβεί και στον εσωτερικό μας κόσμο, στις … πεποιθήσεις, αντιλήψεις και συμπεριφορές. Παρόλα αυτά, αρκετές πεποιθήσεις, που δεν μας εξυπηρετούν πια, αντ΄ αυτού μας περιορίζουν, διατηρούνται ως απόλυτα πρότυπα, μπλοκάροντας την εξέλιξη μας. Έτσι όταν έρθει η ώρα για αλλαγή, ακόμη και αν είναι προς κάτι θετικό και φωτεινό, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις αντιστάσεις που δημιουργούν δυσκολία στη μετάβασή μας σε κάτι νέο. Αυτό το εργαστήριο θα απελευθερωθείς και από το φόβο της αλλαγής και του άγνωστου, θα συνδεθείς με την έννοια και εμπειρία της μετάβασης, προκειμένου να αποκτήσεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και τη ροή στη ζωή μας.

Λάμψε τον Δρόμο σου
Γεννιόμαστε με μια έμφυτη ιδιοσυγκρασία, δώρα και τα ταλέντα. Όταν συνδεόμαστε με αυτά και λειτουργούμε μέσω αυτών στη ζωή μας, νιώθουμε δυνατοί, βρίσκουμε νόημα σε ότι κάνουμε, είμαστε πλήρης και νιώθουμε ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Ωστόσο, το περιβάλλον που έχουμε μεγαλώσει, το εκπαιδευτικό σύστημα μέχρι στιγμής και οι κοινωνίες που ζούμε, σπάνια υποστηρίζουν την μοναδικότητα και τα ταλέντα μας. Σ΄ αυτό το εργαστήριο θα συνδεθείς με την ιδιοσυγκρασία, τα έμφυτα δώρα και τα ταλέντα σου. Προκειμένου να αρχίσεις να σχετίζεσαι μέσω αυτών για να κατευθύνεις τον εαυτό σου προς τις καταστάσεις που θα σου επιτρέψουν να ανθίσεις.

Αγκαλιάζοντας τη Δημιουργικότητα σου
Ερχόμαστε στη ζωή καθαροί και αθώοι, έτοιμοι να τα εξερευνήσουμε όλα, με θαυμασμό και διάθεση περιπλάνησης στον κόσμο. Eλεύθεροι, χωρίς περιορισμούς ... γεμάτοι δημιουργικότητα. Αλλά όσο μεγαλώνουμε δημιουργούνται κάθε λογής περιοριστικές πεποιθήσεις και μοτίβα που λειτουργούν εις βάρος της δημιουργικότητά μας. Γινόμαστε σαν πρόβατα που ακολουθούν το κοπάδι για να ανήκουμε κάπου, και να είμαστε αποδεχτοί. Κάπως έτσι στερούμε στο πνεύμα μας την ελευθερία να κάνει τα αδύνατα δυνατά... να βιώσει την μαγεία και την τέχνη στη ζωή..., σε μας.
Σ΄ αυτό το εργαστήριο θα απελευθερώσεις τον εαυτό σου από τα περιοριστικά στερεότυπα που έχουν χτιστεί γύρω από τη δημιουργικότητά σου. Θα κατανοήσεις την ύπαρξη ως ένα πεδίο άπειρων πιθανοτήτων, όπου όλα είναι δυνατά. Προχωρώντας στο ταξίδι της ζωής σου με ένα νέο όραμα... αγκαλιάζοντας τη δημιουργικότητά σου.

Εσωτερική ενότητα και συνοχή
Πόσες φορές έχει αναρωτηθεί πόσες διαφορετικές ποιότητες, εαυτοί, ρόλοι, ταλέντα που κατοικούν μέσα σου. Το κάθε ένα με διαφορετικές ιδέες, επιθυμίες, πεποιθήσεις, γνωρίσματα. Τα βλέπεις να λειτουργούν ασυντόνιστα μεταξύ τους, ακόμη και ακυρώνοντας το ένα το άλλο. Αυτό δημιουργεί μια ανισορροπία στο σύστημα μας... με αποτέλεσμα την έλλειψη συνοχής και ενότητας, μειώνοντας την αποτελεσματικότητά μας στην καθημερινή μας ζωή.
Σ΄αυτό το εργαστήριο θα ζήσεις την αρμονία της ενότητας. Συνδέοντας όλες τις δεξιότητες και τα ταλέντα με τέτοιο τρόπο που να δημιουργείται συνοχή και αλληλοϋποστήριξη μεταξύ τους. Συνειδητοποιώντας ότι είναι τμήματα του ίδιου του εαυτού και ότι σκοπός τους είναι το... άνθισμα του εαυτού σου.

Η εμφάνιση των δυνατοτήτων σου
Πώς θα ήταν ζωή αν θα μπορούσες να εκφράσεις τις πραγματικές σου δυνατότητες ελεύθερες από το υπόβαθρο και την προσωπική σου ιστορία; Ποιος θα ήσουν; Πώς θα επηρέαζε τη ζωή σας; Σ΄αυτό το εργαστήριο θα απελευθερωθείς από περιορισμούς που δεν επιτρέπουν πραγματικές δυνατότητες σου να λάμψουν, και θα αναπτύξεις νέους δημιουργικούς τρόπους για να τις εκθέσεις με υγιή και θετικό τρόπο.

 

Μονοήμερα Σεμινάρια 11:00-19:00
Διήμερα Σεμινάρια 11:00-19:00

Έτοιμος να βρεις τον Εαυτό σου?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Newsletter

Body Mind Spirit Updates & New Timetables Weekly